Sportski centar

Aktivnosti kluba i škole košarke održavaju se u vlastitom sportskom centru koji raspolaže kompletnom osnovnom i pratećom infrastrukturom potrebnom za uspešan rad i razvoj naših košarkaša. Centar raspolaže sa dve zasebne sportske sale ukupnog kapaciteta do 200 gledalaca, 8 svlačionica opremljenih tuš kabinama, vlastitom vešernicom, kancelarijama, kafe barom i letnjom baštom. Sale se zagrevaju gasnim kaloriferima i odlično su osvetljene reflektorima koji omogućavaju nesmetano snimanje.

Naš sportski centar je smešten u središtu Novog Sada, odmah pokraj srednje Elektrotehničke škole "Mihajlo Pupin" čiji đaci koriste sale za časove fizičkog vaspitanja.

Pored entuzijazma i velikih materijalnih ulaganja vlastitih sredstava od strane osnivača kluba - porodice Lukovski, nemerljiv doprinos utemeljenju sportskog centra dao je i bivši, nažalost pokojni, direktor Elektrotehničke škole gosp. Dejan Sremčević. Zaljubljenik u košarku i sport uopšte, prepoznao je potrebu učenika i omladine za ovakvim objektom i aktivno učestvovao u njegovom osnivanju.

U spomen na ovog vrsnog pedagoga, centar nosi njegovo ime - SC "Dejan Sremčević".

Sala 1 Sportski centar Sala 2 Kafe bar